دوره 1، شماره 1 - ( 1389 )                   جلد 1 شماره 1 صفحات 10-1 | برگشت به فهرست نسخه ها

Arab S S, Sadeghi M, ESlahchi C, Pezeshk H. Prediction of flexibility in proteins based on sequence of amino acids. JMBS 2010; 1 (1) :1-10
عرب سید شهریار، صادقی مهدی، اصلاح چی چنگیز، پزشک حمید. پیشگویی انعطاف پذیری قطعات پروتئینی با استفاده از پروفایل انرژی. زیست‌فناوری مدرس. 1389; 1 (1) :1-10

1- نیاوران - میدان شهید باهنر - پژوهشگاه تحقیقات بنیادی (IPM) - پژوهشکده کامپیوتر - گروه بیوانفورماتیک، Tehran
2- اتوبان تهران - کرج - پژوهشگاه ژنتیک - صندوق پستی ۱۴۱۵۵-۶۳۴۳، تهران
3- دانشگاه شهید بهشتی دانشکده ریاضی صندوق پستی ۱۹۸۳۹۶۳۱۱۳، تهران
4- دانشگاه تهران، دانشکده ریاضی آمار و علوم کامپیوتر، قطب بیومت، تهران
در این مقاله پیشگویی انعطاف پذیری قطعات پروتئینی بر پایه توالی اسید های آمینه آن ارائه خواهد شد. برای تعریف فاکتوری به منظور تشخیص میزان انعطاف پذیری از انرژی دو اسید آمینه متوالی استفاده شد. با استفاده از تحلیل‌ های آماری برروی این انرژی، عددی بین صفر و صد به هر جفت اسید آمینه تعلق می‌گیرد که آنرا عدد انعطاف پذیری می‌ نامیم. در نظر گرفتن اثرات همسایه‌ ها تا چهار همسایه اسید آمینه باعث بهبود پیشگویی انعطاف پذیری قطعات پروتئین می‌گردد. برای ارزیابی پیشگویی انعطاف پذیری قطعات پروتئینی از پروتئین‌ هایی که ساختمان آنها توسط NMR تعیین ساختار شده بود استفاده شد. عدم قطعیت در تعیین ساختار مناطقی که انعطاف پذیری بالایی دارند، مثل سر و ته زنجیره و حلقه‌ها باعث ایجاد مدل‌های مختلف ساختمانی می‌شود. مقایسه بین پیشگویی و پراکندگی زوایا در مدل‌های مختلف همبستگی بالایی را نشان می‌دهد که حاکی از دقت قابل اعتماد روش پیشگویی می‌باشد.
نوع مقاله: کوتاه پژوهشی | موضوع مقاله: Agricultural Machinery
دریافت: 1389/5/12 | پذیرش: 1389/8/4 | انتشار: 1389/9/22