دوره 5، شماره 1 - ( 1393 )                   جلد 5 شماره 1 صفحات 30-20 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Investigation on the increase of bacterial laccase solvent stability through directed mutagenesis. JMBS 2014; 5 (1) :20-30
URL: http://biot.modares.ac.ir/article-22-10626-fa.html
راسخ بهنام، خواجه خسرو، رنجبر بیژن، ملانیا نسرین، فروغیان یزدی محمد فاضل، الماسی نیا بنفشه. بررسی افزایش پایداری حلالی آنزیم لاکاز باکتریای با استفاده از تکنیک جهش زایی هدفمند. زیست‌فناوری مدرس. 1393; 5 (1) :20-30

URL: http://biot.modares.ac.ir/article-22-10626-fa.html


1- دانشگاه تربیت مدرس - دانشجوی دکترا، تهران
2- ریییس دانشکده علوم زیستی دانشگاه تربیت مدرس، تهران
3- رییس دانشگاه تربیت مدرس، تهران
4- عضو هیئت علمی دانشگاه حکیم سبزواری، سبزوار
5- پزوهنده/پژوهشگاه صنعت نفت، تهران
6- مدیریت پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت ایران، تهران
چکیده:   (9833 مشاهده)
چکیده: لاکازها ازجمله پلی فنل اکسیداز ها هستند که توانایی اکسید نمودن تعداد زیادی از ترکیبات فنلیک شامل فنل ها ، پلی فنل ها، ترکیبات آروماتیک آمین دار و نیز استخلاف های غیر فنلی با استفاده از اکسیژن مولکولی به عنوان پذیرنده نهایی الکترون را دارند. بنابر این، این آنزیم ها در فرآیند های بیوتکنولوژی نظیر سیستم های تصفیه فاضلاب، زیست سالم سازی خاک آلوده و غیره کاربرد فراوان دارند. نتایج تحقیقات قبلی نشان از افزایش پایداری دمایی آنزیم لاکاز باکتری بومی Bacillus sp. HR03 با استفاده از تکنیک جهش زایی هدفمند (SDM) و نقش اسید آمینهE188 در ناحیه لوپ سطحی بین دومین 1 و2 در مقاومت دمایی آنزیم دارد. هدف از انجام این پژوهش بررسی مقاومت حلالی جهش یافته های اسید آمینه مذکور در حضور حلالهای دی متیل سولفوکساید (DMS) و دی متیل فرمامید (DMF) می باشد. مقایسه پارامتر های سنتیکی از جمله Kcat / Km ، ∆∆G‡و C50 نشان از افزایش پایداری آنزیم های جهش یافته نسبت به آنزیم وحشی داشته که کاربرد صنعتی چنین آنزیم هایی را سهل تر می نماید. کلید واژگان: آنزیم لاکاز، جهش زایی هدفمند، پایداری حلالی.
متن کامل [PDF 390 kb]   (4112 دریافت)    
نوع مقاله: مقاله استخراج شده از پایان نامه | موضوع مقاله: بیوشیمی
دریافت: 1392/10/17 | پذیرش: 1393/6/1 | انتشار: 1393/12/11

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.