دوره 5، شماره 2 - ( 1393 )                   جلد 5 شماره 2 صفحات 19-7 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

shamsi fard M, mirzayi K, bahram nejad B. Identify, evaluate and compare of argonaute proteins in the genome of six medicinal plants. JMBS 2014; 5 (2) :7-19
URL: http://biot.modares.ac.ir/article-22-7795-fa.html
شمسی فرد محمد حسن، میرزایی خالد، بهرام نژاد بهمن. شناسایی ، بررسی و مقایسه ی پروتئین های آرگونات موجود در ژنوم شش گیاه دارویی. زیست‌فناوری مدرس. 1393; 5 (2) :7-19

URL: http://biot.modares.ac.ir/article-22-7795-fa.html


1- دانشجو، سنندج
2- دانشجو
3- استادیار بیوتکنولوژی کشاورزی دانشگاه کردستان، سنندج
چکیده:   (19787 مشاهده)
پروتئین های آرگونات از جمله پروتئین های دخیل در بحث خاموشی ژن می باشند که فعالیت اندونکلئولیتیکی برای بسیاری از آنها به اثبات رسیده است. هدف از این تحقیق شناسایی و بررسی پروتئین های آرگونات موجود در ژنوم 6 گیاه دارویی با استفاده از ابزارها و روش های بیوانفورماتیکی می باشد. توالی های اسید آمینه ی پروتئین های آرگونات گیاهان مورد بررسی با استفاده از توالی های پروتئین های آرگونات آرابیدوپسیس، از پایگاه اطلاعاتی فیتوزوم شد، سپس همردیفی توالی ها،‏‏ ساختار سه بعدی، دامنه ها و درخت فیلوژنی این پروتئین ها مشخص شد. این تحقیق نشان داد که گیاهان دارویی مورد بررسی دارای 6 الی 18 پروتئین آرگونات در ژنوم خود می باشند. پروتئین های آرگونات موجود در این گیاهان به طور کلی دارای سه دامنه اصلی به نام های PAZ، MIDو PIWI می باشند، این پروتئین ها هنگام رسم درخت فیلوژنی در سه دسته مجزا قرار می گیرند که نشان از حفظ شدگی بالای آنها می-باشد. طول این پروتئین ها در گیاهان مورد بررسی بین 846 اسید امینه تا 1187 اسیدامینه می باشد که میانگین طول و وزن این پروتئین ها در این گیاهان به ترتیب 970 اسیدامینه و 108 کیلو داالتون است. به طور کلی نتایج این تحقیق نشان داد که پروتئین های آرگونات گیاهان دارویی مورد بررسی ویژگی‌های کلی پروتئین های آرگونات را دارا می باشند و تفاوت بین این پروتئین‌ها بیشتر در تعداد و خصوصیات فیزیکی آنها می‌باشد.
متن کامل [PDF 1728 kb]   (5961 دریافت)    
نوع مقاله: کامل پژوهشی | موضوع مقاله: بیوتکنولوژی
دریافت: 1393/4/8 | پذیرش: 1393/12/1 | انتشار: 1394/3/3

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.