دوره 8، شماره 2 - ( 1396 )                   جلد 8 شماره 2 صفحات 52-43 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

jafarimanesh S M, Rashedi H, Ranaei-Siadat S O. Optimization of corn steep liquor utilization for recombinant endoglucanase II enzyme production by methylotrophic yeast. JMBS 2017; 8 (2) :43-52
URL: http://biot.modares.ac.ir/article-22-8659-fa.html
جعفری منش سید مجتبی، راشدی حمید، ارجمند ساره، رعنایی سیادت سیدامید. بهینه سازی استفاده از شربت ذرت برای تولید اندوگلوکانازII نوترکیب در مخمر متیل دوست . زیست‌فناوری مدرس. 1396; 8 (2) :43-52

URL: http://biot.modares.ac.ir/article-22-8659-fa.html


1- دانشگاه تهران دانشکده مهندسی شیمی، تهران
2- گروه بیوتکنولوژیدانشکده مهندسی شیمیپردیس دانشکده های فنیدانشگاه تهران، تهران
3- مرکز تحقیقات پروتئیندانشگاه شهید بهشتی، تهران
چکیده:   (9459 مشاهده)
سلولاز یکی از آنزیم‌های صنعتی است که با اقبال جهانی به تولید بیواتانول نسل دوم، تولید و استفاده از آن بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است. سلولاز توسط ارگانیسم‌های متعددی همچون قارچ‌ها، باکتری‌ها، حشرات و گیاهان تولید می‌شود. با افزایش در مصرف این آنزیم و لزوم کاهش قیمت آنزیم برای تولید بیواتانول نسل دوم، تولید نوترکیب این آنزیم مورد توجه قرار گرفته است. در این مطالعه با بررسی شربت ذرت به عنوان منبع نیتروژن اصلی و همچنین منبع کربن دوم پس از گلیسرول، محیط کشت نیمه معینی برمبنای محیط کشت نمکی SYN6 طراحی شده است. سپس تولید زیست‌توده و تولید یکی از انواع پرکاربرد از آنزیمهای سلولاز به نام اندوگلوکانازII در مخمر متیل دوست هانسنولا پلیمورفا (ه. پلیمورفا) بهینه شده‌است. طراحی آزمایشات با روش یک فاکتوری انجام شده است و بهینه‌سازی با روش‌شناسی رویه‌پاسخ صورت پذیرفته است. نتایج آزمایشات نشان داده‌است که شربت ذرت در درصد وزنی حجمی 5/5% و 15/6% به ترتیب نقاط بهینه تولید زیست توده و تولید آنزیم اندوگلوکاناز هستند. شرایط بهینه محیط جدید در مقایسه با محیط SYN6 تولید زیست توده را 4/41% و تولید آنزیم نوترکیب را 7/69% افزایش داده است.
متن کامل [PDF 312 kb]   (2350 دریافت)    
نوع مقاله: مقاله استخراج شده از پایان نامه | موضوع مقاله: بیوتکنولوژی کشاورزی
دریافت: 1394/10/7 | پذیرش: 1396/7/1 | انتشار: 1396/11/7

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.