%0 Journal Article %T Study Antimicrobial Effect of Nanoparticles of Silver, TiO2 against on tow species of Food Pathogenic Bacteria %J Modares Journal of Biotechnology %V 6 %N 2 %U http://biot.modares.ac.ir/article-22-3747-fa.html %R %D 2015 %K TiO2, Silver nanoparticle, TiO2, Antimicrobial effect, Staphylococcus aureus PTCC 1431 Listeria monocytogenes, %X مقدمه:نانوتکنولوژی می‌تواند بسیاری از مشکلات زیست پزشکی را حل نموده و سبب تحول در زمینه سلامت و داروسازی شود.کاربرد این صنعت در حذف باکتری‌های بیماری‌زا بسیار مورد توجه است. افزایش بیماری های غذایی، همراه با مشکلات اجتماعی و اقتصادی حاصل و پیشرفت مقاومت آن‌ها به آنتی‌بیوتیک‌های مختلف، محققین و داروسازان را به سمت استفاده از نانوتکنولوژی سوق داده است. مواد و روش‌ها:در این پژوهش به بررسی اثر ضدمیکروبی نانوذرات نقره (ساخته شده) وTiO2بر علیه باکتری‌های بیماری‌زا با منشا غذا شامل Staphylococcus aureus PTCC 1431 وListeria monocytogenes از طریق تعیین MIC وMBCپرداخته شد. نتایج:نانوذرات نقره ساخته شده با اندازه 103نانومتربا غلظت 1میلی مولار،نانوذرات TiO2با اندازه 21نانومتر با غلظت 1% دارای اثر ضدمیکروبی بر باکتری‌های Staphylococcus aureus PTCC 1431 وListeria monocytogenes می باشند. نتیجه‌گیری: با توجه به اثر ضدمیکروبی که نانوذرات نقره و تیتانیوم بر علیه باکتریها با منشا غذا از خود نشان می دهند می توان در جهت کنترل آلودگی های میکروبی مواد غذایی در بسته بندی های ضدمیکروبی موادغذایی استفاده نمود. %> http://biot.modares.ac.ir/article-22-3747-fa.pdf %P 1-10 %& 1 %! Study Antimicrobial Effect of Nanoparticles of Silver, TiO2 against on tow species of Food Pathogenic Bacteria %9 %L A-22-1000-2853 %+ %G eng %@ 2322-2115 %[ 2015