دوره 10، شماره 1 - ( 1397 )                   جلد 10 شماره 1 صفحات 68-61 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Shokrkar H, Ebrahimi S. Kinetic Study on Bioethanol Production from Enzymatic Hydrolysates of Microalgal Biomass. JMBS 2019; 10 (1) :61-68
URL: http://biot.modares.ac.ir/article-22-14354-fa.html
شکرکار هانیه، ابراهیمی سیروس. بررسی سینتیکی فرآیند تولید بیواتانول از محصولات هیدرولیز آنزیمی زیست‌توده ریز جلبک. زیست‌فناوری مدرس. 1397; 10 (1) :61-68

URL: http://biot.modares.ac.ir/article-22-14354-fa.html


1- مرکز تحقیقات بیوتکنولوژی، دانشگاه صنعتی سهند، تبریز، ایران،
2- مرکز تحقیقات بیوتکنولوژی، دانشکده مهندسی شیمی، دانشگاه صنعتی سهند تبریز، ایران، تبریز، دانشگاه صنعتی سهند، مرکز تحقیقات بیوتکنولوژی
چکیده:   (7867 مشاهده)
ریزجلبک‌ها با ذخایری از کربوهیدرات‌ها به‌‌عنوان یکی از نویدبخش‌ترین منابع اولیه برای تولید بیواتانول معرفی شده‌اند. در این تحقیق، برای کاهش هزینه‌های فرآیندی از گونه‌های مختلط ریزجلبک استفاده شد. سپس استراتژی قحطی نیتروژن برای افزایش تجمع کربوهیدرات‌ها در ریزجلبک به کار گرفته شد. استفاده از کشت مختلط ریزجلبک به‌دلیل عدم نیاز به فرآیندهای استریل‌کردن، باعث توجیه‌پذیری اقتصادی فرآیند خواهد شد. بعد از برداشت و خشک‌نمودن توده زیستی ریزجلبک، فرآیند هیدرولیز آنزیمی زیست‌توده ریزجلبک به‌منظور استخراج کربوهیدرات‌های ریزجلبک صورت گرفت. سپس محصولات هیدرولیز آنزیمی توده زیستی ریزجلبک (25، 50 و 100گرم بر لیتر)، با استفاده از مخمر ساکارومایسس سروزیا تخمیر شد و مدل‌های سینتیکی فرآیند تخمیر مورد مطالعه قرار گرفت. در مدل‌های سینتیکی، اثر مهارکنندگی سوبسترای گلوکز و محصول بیواتانول در نظر گرفته شد. نرم‌افزار اکوسیم 0/2 برای مدل‌سازی فرآیند تولید بیواتانول به کار رفت. مقادیر حداکثر سرعت رشد مخصوص مخمر (μ) و ثابت اشباع رشد مونود (KS) به‌ترتیب h-1281/0 و 8/1گرم بر لیتر به‌دست آمد. همچنین نتایج نشان دادند که مدل سینتیکی به‌خوبی رفتار سیستم را پیش‌بینی کرده است
متن کامل [PDF 602 kb]   (5187 دریافت)    
نوع مقاله: کامل پژوهشی | موضوع مقاله: بیوتکنولوژی کشاورزی
دریافت: 1395/12/6 | پذیرش: 1396/6/13 | انتشار: 1397/12/25

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.