1- دانشگاه هرمزگان، تهران
2- بزرگراه شهید بابایی- لویزان- پژوهشکده علوم و فناوری زیستی، تهران
3- میدان انقلاب -دانشگاه تهران- مرکز تحقیقات بیوشیمی-بیوفیزیک، تهران
4- بزرگراه شهید بابایی-لویزان-پژوهشکده علوم و فناوری زیستی، تهران
چکیده: (11855 مشاهده)
همزمان با توسعه داروهای پروتئینی نوترکیب، توجه به مسئله پایداری پروتئین های نوترکیب با مصرف دارویینیز از اهمیت بسزایی برخوردار است. در این تحقیق، پایداری اینترفرون گامای نوترکیب انسانی در بازه زمانی 0-9 ماه پس از تولید و در شرایط نگهداری دمایی متفاوت4 و25 بررسی شد. فعالیت بیولوژیک پروتئین و دایمرشدن کووالان، دآمیداسیون و اکسیداسیونپروتئین از طریق روش های کشت سلولمبتنی بر سنجش اثر فعالیت ضد ویروسی پروتئین، آنالیز کروماتوگرافی مایع فشار بالا و الکتروفورزSDS-PAGEارزیابی شد. نتایج بیانگر این است که فعالیت ضد ویروسی پروتئین در دمای 4 تقریبا ثابت می ماند، اما روند کاهش فعالیت بیولوژیکبا افزایش دما در25 ادامه می یابد. روند تشکیل فرم هایدآمیده-اکسیده و دایمر کووالان در دمای 25 نسبت به 4 طی زمان مذکور، سریع تر است.لذا نتایج نشان می دهد که اینترفرون گامای نوترکیب تولیدی در دمای 4 نسبت به 25 از پایداری بیشتری برخوردار است.
نوع مقاله:
کامل پژوهشی |
موضوع مقاله:
بیوشیمی|بیوتکنولوژی دریافت: 1390/7/20 | پذیرش: 1390/11/11 | انتشار: 1391/8/28