mahnam K, Mosharf Ghahfarokhi A, Rafieepour H A. Comparative of structure of three isozymes of Glucoamylase in order to determination demonstrator parameters thermal stability of proteins via molecular dynamics simulation. JMBS 2020; 11 (3) :23-36
URL:
http://biot.modares.ac.ir/article-22-34119-fa.html
مهنام کریم، مشرف قهفرخی آذین، رفیعی پور حسینعلی. مقایسه ساختار سه ایزوآنزیم گلوکوآمیلاز بهمنظور تعیین عوامل نشاندهنده پایداری گرمایی پروتئینها با استفاده از شبیهسازی دینامیک مولکولی. زیستفناوری مدرس. 1399; 11 (3) :23-36
URL: http://biot.modares.ac.ir/article-22-34119-fa.html
1- دانشگاه شهرکرد، دانشکده علوم، گروه زیست شناسی، ایران شهرکرد بلوار رهبر دانشگاه شهرکرد دانشکده علوم گروه زیست شناسی کدپستی: ۸۸۱۸۶۳۴۱۴۱ ، mahnam.karim@sci.sku.ac.ir
2- گروه سلولی مولکولی، دانشکده شیمی، دانشگاه کاشان، کاشان ، ایران،
3- گروه سلولی و مولکولی دانشکده شیمی دانشگاه کاشان کاشان ایران،
چکیده: (3757 مشاهده)
گلوکوآمیلاز یک آنزیم مهم اقتصادی به دلیل تواناییاش درهیدرولیز نشاسته و پلیمرهای بتا دیگلوکز است. درک عوامل مؤثر در گرمادوستی یا سرمادوستی آنزیم گلوکوآمیلاز درتولیدایزوآنزیمهایی با مقاومت گرمایی یا سرمایی بالا ضروری است. دراین پژوهش، اثر دما روی تغییرات ساختاری هریک از ایزوآنزیمهای گلوکوآمیلاز معتدل دوست، گرمادوست و سرمادوست بوسیله روش شبیهسازی دینامیک مولکولی بررسی شد. درکل ۲۴۰ نانوثانیه شبیهسازی برای سه ایزوآنزیم گلوکوآمیلاز در چهار دمای ۳۰۰، ۳۵۰، ۴۰۰ و ۴۵۰ کلوین انجام گرفت. تغییرات پارامترهای ساختاری در هرسه ایزوآنزیم مقایسه شد و مشخص گردید که از بین عوامل قابل محاسبه در شبیهسازی دینامیک مولکولی، انرژی الکتروستاتیک پروتئین با آب، انرژی واندروالسی بین پروتئین و آب، انرژی آزاد حلالیت(∆Gsolvation)، پارامترناپایداری، سطح دردسترس حلال غیرقطبی و سطح دردسترس کل بهترو دقیقتر میتوانند برای پیشگویی تغییرات پایداری گرمایی یک پروتئین در اثر افزایش دما بهوسیله شبیهسازی دینامیک مولکولی استفاده شوند.
نوع مقاله:
پژوهشی اصیل |
موضوع مقاله:
بیو انفورماتیک دریافت: 1398/4/1 | پذیرش: 1399/4/15 | انتشار: 1399/7/11