دوره 7، شماره 1 - ( 1395 )                   جلد 7 شماره 1 صفحات 20-10 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

moghbeli M, Hassani M. Comparision of ethanol production by Saccharomyces cerevisiae and Zaymomonas Mobilis. JMBS 2016; 7 (1) :10-20
URL: http://biot.modares.ac.ir/article-22-8990-fa.html
مقبلی مجید، حسنی مریم. مقایسه تولید اتانل از ملاس بوسیله زایموموناس موبیلیس و ساکارومایسس سرویزیه. زیست‌فناوری مدرس. 1395; 7 (1) :10-20

URL: http://biot.modares.ac.ir/article-22-8990-fa.html


1- عضو هیئت علمی، تهران
2- کارشناس/دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان،
چکیده:   (11533 مشاهده)
میزان تولید ضایعات و پسماند محصولات کشاورزی در ایران بسیار بالا است که با توجه به ترکیب آن‌ها به منابع مناسبی برای تولید اتانول تبدیل شده‌اند. ملاس یکی از فراوانترین و ارزانترین منابع کربن در دسترس و قابل استفاده برای تولید اتانول می‌باشد که با این کاربرد علاوه بر جلوگیری از ورود آن به طبیعت، محصولی به دست می آید که یک سوخت پاک و سازگار با طبیعت است. هدف اصلی این تحقیق مقایسه تولید اتانل از ملاس بوسیله زایموموناس موبیلیس و ساکارومایسس سرویزیه می باشد. در این تحقیق، باکتری زایموموناس موبیلیس از کشت عصاره ی تخمیر شده انگور بر روی محیط RM حاوی 1% نیستاتین در شرایط هوازی و دمای ℃30 جداسازی و با استفاده از روش های رنگ آمیزی، تست های بیوشیمیایی و رشد در حضور 7% اتانول و نهایتا ریبوتایپینگ شناسایی شد. جهت بررسی میزان اتانول تولیدی از محیط‌ ملاس10% استفاده گردید. نتایج: میزان اتانول تولیدی در زمان‌های 24 ،48، 96، 120، 144 ساعت در محیط ملاس10%، برای Zymomonas mobili subsp. mobilis IRMH52 ، Zymomonas mobilis subsp. mobilis ATCC 10988 و ساکارومایسیس سرویزیه به ترتیب برابر 45/1، 4/3، 05/5 درصد بود. در این تحقیق سویه جدیدی از زایمومومناس موبیلیس جدا گردید و مقایسه تولید اتانل با شرایط یکسان نشان داد که این سویه نسبت به ساکارومایسس سرویزیه اتانل کمتری تولید می کند.
متن کامل [PDF 318 kb]   (6598 دریافت)    
نوع مقاله: مقاله استخراج شده از پایان نامه | موضوع مقاله: بیوتکنولوژی
دریافت: 1392/11/16 | پذیرش: 1394/11/17 | انتشار: 1395/3/1

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.