You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML تولید پاستیل فراسودمند بهار نارنج و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی آن
نفیسه کربلایی اسماعیلی، اکرم آریان فر *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML پایدارسازی حرارتی عصاره آنتوسیانینی گلبرگ زعفران با استفاده از روش ریزپوشانی و کاربرد ‌آن در مدل غذایی
وحید پاسبان نوقابی، حامد صابریان *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML طراحی و ساخت سیستم فرآوری آب‌لیمو توسط میدان الکتریکی پالسی و ارزیابی ویژگی‌های کیفی آن
عادل دزیانی، امان محمد ضیائی فر *، سید مهدی جعفری، سارا اقاجان زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی برهم کنش صمغ فیبر ذرت با آنزیم α-آمیلاز و α-گلوکوزیداز و تاثیر آن بر فعالیت ممانعت کنندگی آنزیم‌ها
روح الله اجتماعی، حسن احمدی گاولیقی *، مریم جلیلی صفریان، مهدی طبرسا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس برویس به عنوان باکتری اسید لاکتیک غالب جدا شده از آمارانت تخمیر شده
پروین شایسته کیا، علیرضا صادقی *، مهدی کاشانی نژاد، مرتضی خمیری، مریم زارعلی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر زانتان و ساکارز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و مورفولوژیکی نشاسته‌‌های گندم و ذرت
آیدا ذوالعلمین، سارا موحد *، محمدحسین عزیزی، حسین احمدی چناربن
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی های فیزیکی فیلم پلی لاکتیک اسید نشانگر شده با آنتوسیانین های استخراج شده از کلم قرمز و چغندر لبویی
لیلا علیزاده، نفیسه جهانبخشیان *، محمدحسین عزیزی، رضوان موسوی ندوشن، مرتضی احسانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر و کیفیت بیسکویت غنی شده با سبوس گندم و برنج فراوری شده
لیلی فدایی، ماندانا طایفه *، مصطفی صادقی، خدیجه عباسپور، آریا نقره علیپور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسیداتیو روغن مغز فندق ایرانی (.Corylus avellana L) تحت شرایط مختلف برشته نمودن توسط مایکروویو
سیده سارا سیادتی، ندا احمدی کمازانی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌سازی شرایط استخراج رنگ آناتو در مقیاس نیمه صنعتی و ارزیابی پایداری رنگی آن در شرایط آزمایشگاهی و سیستم مدل غذایی
فرشته حسینی *، حامد صابریان، شادی بلوریان، مجید افشاری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی تاثیر افزودن دی تاگاتوز و اسانس لیمو بر ویژگی‌های کیفی شکلات
مرجان نوری *، امیرحسین آگاهی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی کاربرد تفاله چغندرقند و خمیرترش بر کمیت و کیفیت نان باگت
عاطفه احراری، شادی بلوریان *، غلامعلی گلی موحد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی فنول و فلاونوئید کل، توانایی رادیکال گیرندگی و اثر ضد قارچی عصاره اتانولی انجیر بنگالی بر کپک‌های عامل فساد میوه پرتقال طی انبارمانی
مصطفی رحمتی جنیدآباد *، بهروز علیزاده بهبهانی، محمد نوشاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کاربرد جداساز نیمه‌پیوسته دورانی در سیالات حوزه صنایع غذایی – مطالعه موردی جداسازی پالپ از سیال حاوی پکتین
شفیع رحمتی *، علیرضا مهدویان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر غلظت سوربیتول بر خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم زیستی موسیلاژ دانه به
محبوبه کشیری *، مریم داوطلب
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کاربرد روش تحلیل مؤلفه اصلی (PCA) جهت مطالعه پارامترهای کمی و کیفی مافین کم ساکارز حاوی مالتودکسترین و قاووت سنتی
نفیسه ذوالفقاری *، اسماعیل عطای صالحی، زهرا شیخ الاسلامی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی کاربرد آرد کینوا و امولسیفایر منوگلیسرید بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی شیرینی بدون گلوتن
مژگان علوی، معصومه مهربان سنگ آتش *، بهاره صحرائیان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر افزودن موسیلاژ و روغن دانه چیا (Salvia hispanica L) بر ویژگیهای فیزیکی‌وشیمیایی و حسی ماست در طول مدت زمان نگهداری
سیده زهرا سید محمدی فرد، سهیلا زرین قلمی *، محسن زندی، مریم پاکپور
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید فیلم کامپوزیتی زیست فعال نوین کنسانتره پروتئین های آب پنیر و موسیلاژ عناب تقویت شده با پُست بیوتیک های باسیلوس کوآگولانس IBRC-M 10807
هانیه نجفی، صابر امیری، امین خلیلی، لعیا رضازاد باری *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بسته بندی فعال و افزایش ماندگاری روغن زیتون بکر با استفاده از فیلم زیست تخریب پذیر بر پایه پلی وینیل الکل اصلاح شده با نانوذرات کلرید نقره و اسپیرولینا
عارف عرفانی، میر خلیل پیروزی فرد، سجاد پیرسا *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید و بررسی ویژگی های سیستم نوین تمایز طعم شوری توسط امولسیون دوگانه آب در روغن در آب
هادی هاشمی گهرویی، محمدهادی اسکندری *، سید محمد هاشم حسینی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی‌های نگهدارندگی، فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی ماسینه
ستار صفری شورباخورلو، درنوش جعفرپور *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه سازی شرایط استخراج) غلظت حلال و زمان استخراج) عصاره آبی، الکلی و هیدورالکلی گیاه خوشاریزه (Echinophora platyloba)، خصوصیات آنتی اکسیدانی و اثر کشندگی آن بر پروتواسکولکس‌های کیست هیداتید در شرایط آزمایشگاهی
زینب صادقی دهکردی *، میلاد قربانی پور، علیرضا سازمند، امیر دارایی گرمه خانی، محمد فلاح، عباسعلی ساری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر عصاره‌های دانه رازیانه و کاکوتی کوهی روی رشد کپک آسپرژیلوس فلاووس رب گوجه فرنگی و پیش بینی داده های حاصل شده با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی
مریم محبی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی تغییرات فیزیکوشیمیایی توت‌فرنگی در اتمسفر اصلاح شده با استفاده از فیلم بسته‌بندی نانوکامپوزیت
رضا طباطبائی کلور *، حسن یوسف نیا پاشا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی اثر ضد باکتریایی دی لیمونن نانوانکپسوله شده در نانواسفنج بتاسیکلودکسترین
عذرا صالحی، عاطفه رضایی، مسعود سامی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تاثیر زمان و شرایط نگهداری بر خصوصیات کیفی روغن زیتون بکر و فرابکر
آذین نصرالله زاده *، وحید علیپور گسکری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML انتخاب و ارزیابی مدل‌های خشک‌کردن لایه‌نازک برای توصیف سینتیک خشک شدن برش‌های سیر در خشک‌کن فروسرخ
اشرف گوهری اردبیلی *، نوید گودینی، فخرالدین صالحی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی اثر باگاس و پلی ساکارید محلول سویا بر ویژگی‌های تصویری دونات
محبوبه داراپور، بهزاد ناصحی *، حسن برزگر، حسین جوینده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر فرآیند تغلیظ بر ترکیبات زیست فعال شربت رقیق چغندر قند: بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی آن
حبیب نویدی فر *، بیوک آقا فرمانی، شایسته درخشان، بهروز کاظم زاده، امین کهوریان
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue