You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
تولید پاستیل فراسودمند بهار نارنج و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی آن نفیسه کربلایی اسماعیلی، اکرم آریان فر
*چکیده -
متن کامل (PDF)
پایدارسازی حرارتی عصاره آنتوسیانینی گلبرگ زعفران با استفاده از روش ریزپوشانی و کاربرد آن در مدل غذایی وحید پاسبان نوقابی، حامد صابریان
*چکیده -
متن کامل (PDF)
طراحی و ساخت سیستم فرآوری آبلیمو توسط میدان الکتریکی پالسی و ارزیابی ویژگیهای کیفی آن عادل دزیانی، امان محمد ضیائی فر
*، سید مهدی جعفری، سارا اقاجان زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی برهم کنش صمغ فیبر ذرت با آنزیم α-آمیلاز و α-گلوکوزیداز و تاثیر آن بر فعالیت ممانعت کنندگی آنزیمها روح الله اجتماعی، حسن احمدی گاولیقی
*، مریم جلیلی صفریان، مهدی طبرسا
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی ویژگیهای پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس برویس به عنوان باکتری اسید لاکتیک غالب جدا شده از آمارانت تخمیر شده پروین شایسته کیا، علیرضا صادقی
*، مهدی کاشانی نژاد، مرتضی خمیری، مریم زارعلی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر زانتان و ساکارز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و مورفولوژیکی نشاستههای گندم و ذرت آیدا ذوالعلمین، سارا موحد
*، محمدحسین عزیزی، حسین احمدی چناربن
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگی های فیزیکی فیلم پلی لاکتیک اسید نشانگر شده با آنتوسیانین های استخراج شده از کلم قرمز و چغندر لبویی لیلا علیزاده، نفیسه جهانبخشیان
*، محمدحسین عزیزی، رضوان موسوی ندوشن، مرتضی احسانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مقایسه ویژگیهای رئولوژیکی خمیر و کیفیت بیسکویت غنی شده با سبوس گندم و برنج فراوری شده لیلی فدایی، ماندانا طایفه
*، مصطفی صادقی، خدیجه عباسپور، آریا نقره علیپور
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسیداتیو روغن مغز فندق ایرانی (.Corylus avellana L) تحت شرایط مختلف برشته نمودن توسط مایکروویو سیده سارا سیادتی، ندا احمدی کمازانی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینهسازی شرایط استخراج رنگ آناتو در مقیاس نیمه صنعتی و ارزیابی پایداری رنگی آن در شرایط آزمایشگاهی و سیستم مدل غذایی فرشته حسینی
*، حامد صابریان، شادی بلوریان، مجید افشاری
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی تاثیر افزودن دی تاگاتوز و اسانس لیمو بر ویژگیهای کیفی شکلات مرجان نوری
*، امیرحسین آگاهی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی کاربرد تفاله چغندرقند و خمیرترش بر کمیت و کیفیت نان باگت عاطفه احراری، شادی بلوریان
*، غلامعلی گلی موحد
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی فنول و فلاونوئید کل، توانایی رادیکال گیرندگی و اثر ضد قارچی عصاره اتانولی انجیر بنگالی بر کپکهای عامل فساد میوه پرتقال طی انبارمانی مصطفی رحمتی جنیدآباد
*، بهروز علیزاده بهبهانی، محمد نوشاد
چکیده -
متن کامل (PDF)
کاربرد جداساز نیمهپیوسته دورانی در سیالات حوزه صنایع غذایی – مطالعه موردی جداسازی پالپ از سیال حاوی پکتین شفیع رحمتی
*، علیرضا مهدویان
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر غلظت سوربیتول بر خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم زیستی موسیلاژ دانه به محبوبه کشیری
*، مریم داوطلب
چکیده -
متن کامل (PDF)
کاربرد روش تحلیل مؤلفه اصلی (PCA) جهت مطالعه پارامترهای کمی و کیفی مافین کم ساکارز حاوی مالتودکسترین و قاووت سنتی نفیسه ذوالفقاری
*، اسماعیل عطای صالحی، زهرا شیخ الاسلامی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی کاربرد آرد کینوا و امولسیفایر منوگلیسرید بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی شیرینی بدون گلوتن مژگان علوی، معصومه مهربان سنگ آتش
*، بهاره صحرائیان
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر افزودن موسیلاژ و روغن دانه چیا (Salvia hispanica L) بر ویژگیهای فیزیکیوشیمیایی و حسی ماست در طول مدت زمان نگهداری سیده زهرا سید محمدی فرد، سهیلا زرین قلمی
*، محسن زندی، مریم پاکپور
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید فیلم کامپوزیتی زیست فعال نوین کنسانتره پروتئین های آب پنیر و موسیلاژ عناب تقویت شده با پُست بیوتیک های باسیلوس کوآگولانس IBRC-M 10807 هانیه نجفی، صابر امیری، امین خلیلی، لعیا رضازاد باری
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بسته بندی فعال و افزایش ماندگاری روغن زیتون بکر با استفاده از فیلم زیست تخریب پذیر بر پایه پلی وینیل الکل اصلاح شده با نانوذرات کلرید نقره و اسپیرولینا عارف عرفانی، میر خلیل پیروزی فرد، سجاد پیرسا
*چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید و بررسی ویژگی های سیستم نوین تمایز طعم شوری توسط امولسیون دوگانه آب در روغن در آب هادی هاشمی گهرویی، محمدهادی اسکندری
*، سید محمد هاشم حسینی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگیهای نگهدارندگی، فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی ماسینه ستار صفری شورباخورلو، درنوش جعفرپور
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی شرایط استخراج) غلظت حلال و زمان استخراج) عصاره آبی، الکلی و هیدورالکلی گیاه خوشاریزه (Echinophora platyloba)، خصوصیات آنتی اکسیدانی و اثر کشندگی آن بر پروتواسکولکسهای کیست هیداتید در شرایط آزمایشگاهی زینب صادقی دهکردی
*، میلاد قربانی پور، علیرضا سازمند، امیر دارایی گرمه خانی، محمد فلاح، عباسعلی ساری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر عصارههای دانه رازیانه و کاکوتی کوهی روی رشد کپک آسپرژیلوس فلاووس رب گوجه فرنگی و پیش بینی داده های حاصل شده با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی مریم محبی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی تغییرات فیزیکوشیمیایی توتفرنگی در اتمسفر اصلاح شده با استفاده از فیلم بستهبندی نانوکامپوزیت رضا طباطبائی کلور
*، حسن یوسف نیا پاشا
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی اثر ضد باکتریایی دی لیمونن نانوانکپسوله شده در نانواسفنج بتاسیکلودکسترین عذرا صالحی، عاطفه رضایی، مسعود سامی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تاثیر زمان و شرایط نگهداری بر خصوصیات کیفی روغن زیتون بکر و فرابکر آذین نصرالله زاده
*، وحید علیپور گسکری
چکیده -
متن کامل (PDF)
انتخاب و ارزیابی مدلهای خشککردن لایهنازک برای توصیف سینتیک خشک شدن برشهای سیر در خشککن فروسرخ اشرف گوهری اردبیلی
*، نوید گودینی، فخرالدین صالحی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی اثر باگاس و پلی ساکارید محلول سویا بر ویژگیهای تصویری دونات محبوبه داراپور، بهزاد ناصحی
*، حسن برزگر، حسین جوینده
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر فرآیند تغلیظ بر ترکیبات زیست فعال شربت رقیق چغندر قند: بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی آن حبیب نویدی فر
*، بیوک آقا فرمانی، شایسته درخشان، بهروز کاظم زاده، امین کهوریان
چکیده -
متن کامل (PDF)