You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML ارزیابی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره‌های اتانولی استخراجی از میوه گیاه کمرگل به روش فراصوت با استفاده از مدل سطح پاسخ
عبدالواحد صفرزایی، رضا اسماعیل زاده کناری *، رضا فرهمندفر، علیرضا خلیقی مهر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML روغن دانه خار مریم (marianum Silybum) به عنوان منبع روغنی جدید خوراکی
سارا فرامرزی، صدیف آزادمرد دمیرچی *، ابراهیم افخمی سرای، مهری داخته هارونی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML جزءبه‌جزءسازی دو مرحله‌ای چربی‌ دنبه گوسفندی و شترمرغ به روش خشک و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی اجزای آن
مریم عبداللهی، Amir Goli *، نفیسه سلطانی زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی دوغ چویل حاوی نانوکپسول‌های Lactobacillus rhamnosus ریزپوشانی شده با صمغ فارسی و پروتئین ایزوله آب‌پنیر
سید سعید سخاوتی زاده *، فرحناز احمدی زادگان، حمید رضا محمودیان فرد، محسن عابدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر افزودن کربوکسی‌متیل‌سلولز و مونت‌موریلونیت بر خواص فیزیکی-شیمیایی و حرارتی فیلم زیست‌تخریب‌پذیر موسیلاژ دانه ریحان
مرضیه قمی مرزدشتی، یونس زاهدی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی‌های حسی و میکروبی ماست عملگرا حاوی عصاره فلفل دلمه‌ای
حسین جوینده *، بهروز علیزاده بهبهانی، محمدامین مهرنیا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی ویژگی‌های شیمیایی و اثر ضدمیکروبی اسانس آویشن تالشی بر تعدادی از باکتری‌های عامل عفونت و مسمومیت غذایی: یک مطالعه آزمایشگاهی
محمد نوشاد *، بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی فعالیت آنتی‌اکسیدانی و اثر ضدمیکروبی روغن سیاه‌دانه بر برخی از باکتری‌های بیماری‌زا و برهمکنش آن با آنتی‌بیوتیک کلرامفنیکل
علی زمانپور بروجنی، بهروز علیزاده بهبهانی *، محمدامین مهرنیا، محمد نوشاد، محمد حجتی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کاهش اثرات تنش اکسیداتیو در پس از برداشت میوه فلفل دلمه با استفاده از پوشش خوراکی صمغ عربی
محمدرضا زارع بوانی *، مصطفی رحمتی جنیدآباد، حسین جوینده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استفاده از پیش‌تیمار مایکروویو برای افزایش سرعت انتقال جرم در طول فرآیند خشک‌کردن برش‌های هویج
فخرالدین صالحی *، کیمیا گوهرپور، هلیا رضوی کامران
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثرات ترکیبی کلرید کلسیم و کیتوسان بر کیفیت پس از برداشت بامیه (Abelmoschus esculentus L.) در طی انبارمانی
مجید دوستی میرقائد، محمدرضا زارع بوانی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML انکپسولاسیون اسانس روغن دانه کتان و اکالیپتوس با استفاده از الکتروریسی ‬‬‬‬‬‬
سارا دانشمند، محمد امین میری *، فاطمه نورا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کاربرد روش رسوب ضدحلال در ریزپوشانی عصاره‌های هسته رقم خرمای ربی در بیوپلیمر پروتئینی زئین
عبدالواحد صفرزائی، رضا اسماعیل زاده کناری، رضا فرهمندفر *، احمد مهرآوران، حامد فنایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تثبیت کووالانت بتا گالاکتوزیداز آسپرژیلوس اوریزه و پروتئاز باسیلوس لیکنی فورمیس بر آمینو- نانولوله های کربنی چند دیواره ای
آلان یاسین طاهر، محمد علیزاده خالدآباد *، یعقوب اصلان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML فیلم زیست‌تخریب پذیر برپایه موسیلاژ گل پنیرک اصلاح شده با شیرین بیان و نانو ذرات سولفات مس بررسی خواص فیزیکوشیمیایی
اکرم خاکپور *، محمود رضازاد باری، سجاد پیرسا، فاطمه خاکپور
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue