You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
ارزیابی ویژگیهای آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی عصارههای اتانولی استخراجی از میوه گیاه کمرگل به روش فراصوت با استفاده از مدل سطح پاسخ عبدالواحد صفرزایی، رضا اسماعیل زاده کناری
*، رضا فرهمندفر، علیرضا خلیقی مهر
چکیده -
متن کامل (PDF)
روغن دانه خار مریم (marianum Silybum) به عنوان منبع روغنی جدید خوراکی سارا فرامرزی، صدیف آزادمرد دمیرچی
*، ابراهیم افخمی سرای، مهری داخته هارونی
چکیده -
متن کامل (PDF)
جزءبهجزءسازی دو مرحلهای چربی دنبه گوسفندی و شترمرغ به روش خشک و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی اجزای آن مریم عبداللهی، Amir Goli
*، نفیسه سلطانی زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی دوغ چویل حاوی نانوکپسولهای Lactobacillus rhamnosus ریزپوشانی شده با صمغ فارسی و پروتئین ایزوله آبپنیر سید سعید سخاوتی زاده
*، فرحناز احمدی زادگان، حمید رضا محمودیان فرد، محسن عابدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر افزودن کربوکسیمتیلسلولز و مونتموریلونیت بر خواص فیزیکی-شیمیایی و حرارتی فیلم زیستتخریبپذیر موسیلاژ دانه ریحان مرضیه قمی مرزدشتی، یونس زاهدی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگیهای حسی و میکروبی ماست عملگرا حاوی عصاره فلفل دلمهای حسین جوینده
*، بهروز علیزاده بهبهانی، محمدامین مهرنیا
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی ویژگیهای شیمیایی و اثر ضدمیکروبی اسانس آویشن تالشی بر تعدادی از باکتریهای عامل عفونت و مسمومیت غذایی: یک مطالعه آزمایشگاهی محمد نوشاد
*، بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانی و اثر ضدمیکروبی روغن سیاهدانه بر برخی از باکتریهای بیماریزا و برهمکنش آن با آنتیبیوتیک کلرامفنیکل علی زمانپور بروجنی، بهروز علیزاده بهبهانی
*، محمدامین مهرنیا، محمد نوشاد، محمد حجتی
چکیده -
متن کامل (PDF)
کاهش اثرات تنش اکسیداتیو در پس از برداشت میوه فلفل دلمه با استفاده از پوشش خوراکی صمغ عربی محمدرضا زارع بوانی
*، مصطفی رحمتی جنیدآباد، حسین جوینده
چکیده -
متن کامل (PDF)
استفاده از پیشتیمار مایکروویو برای افزایش سرعت انتقال جرم در طول فرآیند خشککردن برشهای هویج فخرالدین صالحی
*، کیمیا گوهرپور، هلیا رضوی کامران
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثرات ترکیبی کلرید کلسیم و کیتوسان بر کیفیت پس از برداشت بامیه (Abelmoschus esculentus L.) در طی انبارمانی مجید دوستی میرقائد، محمدرضا زارع بوانی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
انکپسولاسیون اسانس روغن دانه کتان و اکالیپتوس با استفاده از الکتروریسی سارا دانشمند، محمد امین میری
*، فاطمه نورا
چکیده -
متن کامل (PDF)
کاربرد روش رسوب ضدحلال در ریزپوشانی عصارههای هسته رقم خرمای ربی در بیوپلیمر پروتئینی زئین عبدالواحد صفرزائی، رضا اسماعیل زاده کناری، رضا فرهمندفر
*، احمد مهرآوران، حامد فنایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تثبیت کووالانت بتا گالاکتوزیداز آسپرژیلوس اوریزه و پروتئاز باسیلوس لیکنی فورمیس بر آمینو- نانولوله های کربنی چند دیواره ای آلان یاسین طاهر، محمد علیزاده خالدآباد
*، یعقوب اصلان
چکیده -
متن کامل (PDF)
فیلم زیستتخریب پذیر برپایه موسیلاژ گل پنیرک اصلاح شده با شیرین بیان و نانو ذرات سولفات مس بررسی خواص فیزیکوشیمیایی اکرم خاکپور
*، محمود رضازاد باری، سجاد پیرسا، فاطمه خاکپور
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue