You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
تاثیر درصد چربی و فشار هموژنیزاسیون بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه صبحانه علیرضا شهاب لواسانی
*، علی منصوری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر مستقل سطوح مختلف ژلاتین پای مرغ و ژلاتین تجاری(گاوی) با کره کاکائو بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی شکلات شیری سیده عاطفه نبوی، زینب رفتنی امیری
*، هایده گرجیان
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی عملکرد صمغ دانهی به در مقایسه با کربوکسیمتیلسلولز بر خصوصیات رئولوژیکی، بافتی و حسی کلوچه بدون گلوتن(برنج-کینوا) نیلوفر محمدی، ماندانا طایفه، لیلی فدایی
*، مصطفی صادقی، آذین نصرالله زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
طراحی سامانههای نانوامولسیونی اسانس روغنی همراه با کیتوزان جهت کنترل فساد کپک خاکستری در توتفرنگی لیلا حیدری، زهرا جوانمردی، هیمن نوربخش
*، محمود کوشش صبا
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگیهای شیمیایی و میکروبی چند نمونه ماست محلی تهیه شده از فروشگاههای عرضه محصولات لبنی سنتی شهرستان تویسرکان نوشین نوشیروانی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده کنجاله کنجد تولیدی با تخمیر توسط گونه های باسیلوس پریسا راعی، مرتضی خمیری
*، علیرضا صادقی ماهونک، علی مویدی، محبوبه کشیری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تأثیر صمغ فارسی و آنزیم ترانسگلوتامیناز بر ویژگیهای حسی، رنگ و میکروبی پنیر سفید فراپالوده نیمچرب طی دوره نگهداری سرد آمنه حبیبی، حسین جوینده
*چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر افزودن صمغ فارسی و آنزیم ترانسگلوتامیناز میکروبی بر ویژگیهای بافتی پنیر سفید فراپالوده نیمچرب آمنه حبیبی، حسین جوینده
*چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر عصاره چای سبز بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و ویژگی های کیفی نوشیدنی پروبیوتیک بر پایه مخلوط آب کرفس، هویج و سیب مریم حیدری، Rezvan پوراحمد
*، مهناز هاشمی روان
چکیده -
متن کامل (PDF)
تاثیر ریزپوشانی باکتریهای استرپتوکوکوس ترموفیلوس و لاکتوباسیلوس بولگاریکوس بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست فاطمه آدینه پور
*، سید مهدی جعفری، علیرضا صادقی، مرتضی خمیری، سودابه خلیلی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی فعالیت ضدمیکروبی اسانس بادرشبو (Dracocephalum moldavica) و برهمکنش آن با برخی آنتیبیوتیکهای رایج درمانی علیه تعدادی از باکتریهای بیماریزا میترا قدسی شیخ جان، علی فضل آرا
*، محمد حجتی، بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
امکان سنجی صمغ گیری و خنثی سازی روغن خام کانولا با استفاده از غشای پلی وینیلیدین فلوئوراید مریم رشیدیان، مریم قراچورلو
*، منوچهر بهمئی، مهرداد قوامی، حسین میرسعیدقاضی
چکیده -
متن کامل (PDF)
طراحی شناساگر هوشمند حساس به پیاچ تهیه شده از ژلاتین-کاپاکاراگینان-آنتوسیانین لاله عباسی و زرشک به منظور بررسی تازگی/فساد گوشت بره محمد هادی مرادیان، رضا عابدی فیروزجاه، شمیمه عظیمی سلیم، فاطمه ملایی، آروین آفرا، زهرا سرلک، مریم عزیزی لعل آبادی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی خصوصیات بافت و ویژگیهای رنگ پنیر سفید فرآپالوده حاوی کافئین حسین جوینده
*، بهروز علیزاده بهبهانی، فاطمه کاظمیان راد
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی فعالیت ضدقارچی اسانس بادرشبو (Dracocephalum moldavica) و برهمکنش آن با آنتیبیوتیک نیستاتین علیه تعدادی از سویههای قارچی میترا قدسی شیخ جان، علی فضل آرا
*، محمد حجتی، بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue