You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML تاثیر درصد چربی و فشار هموژنیزاسیون بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه صبحانه
علیرضا شهاب لواسانی *، علی منصوری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر مستقل سطوح مختلف ژلاتین پای مرغ و ژلاتین تجاری(گاوی) با کره کاکائو بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی شکلات شیری
سیده عاطفه نبوی، زینب رفتنی امیری *، هایده گرجیان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی عملکرد صمغ دانه‌ی به در مقایسه با کربوکسی‌متیل‌سلولز بر خصوصیات رئولوژیکی، بافتی و حسی کلوچه بدون گلوتن(برنج-کینوا)
نیلوفر محمدی، ماندانا طایفه، لیلی فدایی *، مصطفی صادقی، آذین نصرالله زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML طراحی سامانههای نانوامولسیونی اسانس روغنی همراه با کیتوزان جهت کنترل فساد کپک خاکستری در توت‌فرنگی
لیلا حیدری، زهرا جوانمردی، هیمن نوربخش *، محمود کوشش صبا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی‌های شیمیایی و میکروبی چند نمونه ماست محلی تهیه شده از فروشگاه‌های عرضه محصولات لبنی سنتی شهرستان تویسرکان
نوشین نوشیروانی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده کنجاله کنجد تولیدی با تخمیر توسط گونه های باسیلوس
پریسا راعی، مرتضی خمیری *، علیرضا صادقی ماهونک، علی مویدی، محبوبه کشیری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر صمغ‌ فارسی و آنزیم ترانس‌گلوتامیناز بر ویژگی‌های حسی، رنگ و میکروبی پنیر سفید فراپالوده نیم‌چرب طی دوره نگهداری سرد
آمنه حبیبی، حسین جوینده *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر افزودن صمغ‌ فارسی و آنزیم ترانس‌گلوتامیناز میکروبی بر ویژگی‌های بافتی پنیر سفید فراپالوده نیم‌چرب
آمنه حبیبی، حسین جوینده *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر عصاره چای سبز بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و ویژگی های کیفی نوشیدنی پروبیوتیک بر پایه مخلوط آب کرفس، هویج و سیب
مریم حیدری، Rezvan پوراحمد *، مهناز هاشمی روان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر ریزپوشانی باکتری‌های استرپتوکوکوس ترموفیلوس و لاکتوباسیلوس بولگاریکوس بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست
فاطمه آدینه پور *، سید مهدی جعفری، علیرضا صادقی، مرتضی خمیری، سودابه خلیلی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی فعالیت ضدمیکروبی اسانس بادرشبو (Dracocephalum moldavica) و برهمکنش آن با برخی آنتی‌بیوتیک‌های رایج درمانی علیه تعدادی از باکتری‌های بیماری‌زا
میترا قدسی شیخ جان، علی فضل آرا *، محمد حجتی، بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML امکان سنجی صمغ گیری و خنثی سازی روغن خام کانولا با استفاده از غشای پلی وینیلیدین فلوئوراید
مریم رشیدیان، مریم قراچورلو *، منوچهر بهمئی، مهرداد قوامی، حسین میرسعیدقاضی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML طراحی شناساگر هوشمند حساس به پی‌اچ تهیه شده از ژلاتین-کاپا‌کاراگینان-آنتوسیانین لاله عباسی و زرشک به منظور بررسی تازگی/فساد گوشت بره
محمد هادی مرادیان، رضا عابدی فیروزجاه، شمیمه عظیمی سلیم، فاطمه ملایی، آروین آفرا، زهرا سرلک، مریم عزیزی لعل آبادی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خصوصیات بافت و ویژگی‌های رنگ پنیر سفید فرآپالوده حاوی کافئین
حسین جوینده *، بهروز علیزاده بهبهانی، فاطمه کاظمیان راد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی فعالیت ضدقارچی اسانس بادرشبو (Dracocephalum moldavica) و برهمکنش آن با آنتی‌بیوتیک نیستاتین علیه تعدادی از سویه‌های قارچی
میترا قدسی شیخ جان، علی فضل آرا *، محمد حجتی، بهروز علیزاده بهبهانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue