You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML بهبود ویژگی‌های فیزیکی فیلم‌های زیست تخریب پذیر نشاسته و فیلم‌های مرکب نشاسته و کربوکسی متیل سلولز

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیرانجماد خانگی بر ویژگی های حسی سبزیجات برگی آماده مصرف

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی رابطه بین مقدار و خصوصیات رئولوژیکی گلوتنین ماکروپلیمر (GMP) با خواص نانوایی گندم

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی نقش هیدراسیون آرد روی خواص رئولوژیکی خمیر نان

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثرات دمای برشته کردن، فرمولاسیون و زمان نگهداری بر ویژگی‌های کیفی روغن پسته و خصوصیات ارگانولپتیکی آن

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر استفاده از پیش تیمارهای فیزیکی و شیمیایی بر خصوصیات کیفی و حسی توت سفید خشک شده

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مطالعه تاثیر رنت میکروبی، نوترکیب و حیوانی روی برخی خصوصیات کمی و کیفی پنیر سفید ایرانی

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تغییرات شیمیایی و حسی ایجاد شده در خمیر ماهیان فیتوفاگ و بیگ هد پس از شستشو با آب نمک و فرمولاسیون بهینه آن در طی نگهداری در شرایط انجماد 18- درجه سانتیگراد

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مطالعه و ارزیابی میکروسکوپی و حسی بیاتی نان‌های پر مصرف ایرانی

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML شناسایی انواع گوشت مورد استفاده در تولید همبرگرهای عرضه شده در شهر تهران در سال 1386

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر برخی هیدروکلوئیدها بر خواص رئولوژیک خمیر و بیاتی نان باگت

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تاثیر پروتئین های شیر تغلیظ شده به روش اولترافیلتراسیون برخواص شیمیایی و حسی ماست

چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه اثر بخشی غنی‌سازی گندم در مزرعه با غنی‌سازی آرد در کارخانه در ارتقاء سطح سلامت جامعه

چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue