ارسال مقاله
پيگيری مقاله
مرکز پشتیبانی
English
ورود به سایت
ورود به عنوان
کاربر عمومی
ارسال کننده
داور
سردبیر
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
جستجو
فهرست
جستجو در:
همه
صفحات وب
کتب
نشریات
مرکز نشر آثار علمی
مجله علوم و صنایع غذایی ایران
دوره 6، شماره 22 - ( 1388 )
بهبود ویژگیهای فیزیکی فیلمهای زیست تخریب پذیر نشاسته و فیلمهای مرکب نشاسته و کربوکسی متیل سلولز
ص. 11-1
چکیده
(5222 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4616 دریافت)
تأثیرانجماد خانگی بر ویژگی های حسی سبزیجات برگی آماده مصرف
ص. 20-13
چکیده
(4593 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3098 دریافت)
بررسی رابطه بین مقدار و خصوصیات رئولوژیکی گلوتنین ماکروپلیمر (GMP) با خواص نانوایی گندم
ص. 34-21
چکیده
(5184 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3826 دریافت)
بررسی نقش هیدراسیون آرد روی خواص رئولوژیکی خمیر نان
ص. 44-35
چکیده
(7203 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6448 دریافت)
بررسی اثرات دمای برشته کردن، فرمولاسیون و زمان نگهداری بر ویژگیهای کیفی روغن پسته و خصوصیات ارگانولپتیکی آن
ص. 55-45
چکیده
(5090 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(8085 دریافت)
تاثیر استفاده از پیش تیمارهای فیزیکی و شیمیایی بر خصوصیات کیفی و حسی توت سفید خشک شده
ص. 60-55
چکیده
(4794 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4441 دریافت)
مطالعه تاثیر رنت میکروبی، نوترکیب و حیوانی روی برخی خصوصیات کمی و کیفی پنیر سفید ایرانی
ص. 72-63
چکیده
(5074 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6205 دریافت)
بررسی تغییرات شیمیایی و حسی ایجاد شده در خمیر ماهیان فیتوفاگ و بیگ هد پس از شستشو با آب نمک و فرمولاسیون بهینه آن در طی نگهداری در شرایط انجماد 18- درجه سانتیگراد
ص. 82-73
چکیده
(4636 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3800 دریافت)
مطالعه و ارزیابی میکروسکوپی و حسی بیاتی نانهای پر مصرف ایرانی
ص. 93-83
چکیده
(5089 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5131 دریافت)
شناسایی انواع گوشت مورد استفاده در تولید همبرگرهای عرضه شده در شهر تهران در سال 1386
ص. 100-95
چکیده
(4662 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(8767 دریافت)
اثر برخی هیدروکلوئیدها بر خواص رئولوژیک خمیر و بیاتی نان باگت
ص. 107-101
چکیده
(6365 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6595 دریافت)
تاثیر پروتئین های شیر تغلیظ شده به روش اولترافیلتراسیون برخواص شیمیایی و حسی ماست
ص. 115-109
چکیده
(5870 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6513 دریافت)
مقایسه اثر بخشی غنیسازی گندم در مزرعه با غنیسازی آرد در کارخانه در ارتقاء سطح سلامت جامعه
ص. 130-117
چکیده
(6144 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3464 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS