جستجو در مقالات منتشر شده
۳ نتیجه برای شیخ پور
مریم مهدی زاده، مژگان شیخ پور، ایمان سلحشوری فر، سید داور سیادت، پروانه صفاریان،
دوره ۱۲، شماره ۲ - ( بهار ۱۴۰۰ )
چکیده
کلبسیلا پنومونیه، باسیل گرم منفی از اعضای خانواده انتروباکتریاسه می باشد و علیرغم اینکه جزئی از میکروفلور طبیعی بدن می باشد، یک پاتوژن فرصت طلب و از عوامل اصلی عفونت های بیمارستانی است. افزایش ظهور مقاومت به چند دارو در کلبسیلا پنومونیه گزینه های درمانی را برای این باکتری محدود کرده است. نانولوله های کربنی (CNT) می توانند با بهبود پایداری و حلالیت دارو، اثربخشی داروها را افزایش دهند. هدف این تحقیق، تهیه و ارزیابی اثر آنتی باکتریال نانوسیال حاوی نانو لوله های کربنی عاملدار(f-CNT-NF) بر کلبسیلا پنومونیه جدا شده از نمونه های بالینی می باشد. برای تائید سویه تست های بیوشیمیایی IMViC، کیتAPI۲۰E و تست های افتراقی تکمیلی انجام گردید. مقاومت آنتی بیوتیکی با روش انتشار دیسک تعیین شد. سویه مورد مطالعه، نسبت به تمامی آنتی بیوتیک(Ab) های مورد بررسی از جمله سفپیم، مقاومت نشان داد. کمترین غلظت مهارکنندگی(MIC) با استفاده از روش میکرو رقت Ab تعیین شد. MIC در ۵ حالت اثردهی شاملAb ، f-CNT-NF ، CNT-NF بدون عامل ، Ab به همراه CNT-NF و Ab به همراه f-CNT-NF ، تعیین گردید. علیرغم اینکه اثر دهی ۱۰ µg/ml سفپیم، و µg ۸۰ f-CNT-NF ، به طور جداگانه، رشد باکتری را مهار نکرد، اما اثر دهی همزمان µg/ml ۱۰ سفپیم به همراه µg۸۰ f-CNT-NF ، رشد باکتری را مهار کرد. نتیجه گیری شد که f-CNT-NF می تواند در انتقال دارو در غلظت های پایین تر از حالت آزاد، موثرتر باشد که می تواند به عنوان ابزاری برای بهینه سازی دارو رسانی استفاده شود.
دوره ۱۶، شماره ۲ - ( ۵- )
چکیده
از آنجاییکه در شبکههای حسگر بیسیم (WSN) مدیرت متمرکزی وجود ندارد، انتخاب تعدادی از حسگرها برای تشکیل یک مجموعه غالب همبند (CDS) به عنوان ستون فقرات مجازی بسیار کارآمد است. مساله پیدا کردن CDS به طور گسترده در مدل UDG، که در آن گرهها برد ارسال یکسانی دارند، مطالعه شده است. در این مقاله، مساله مجموعه غالب همبند با حداقل وزن و محدودیت درجه (DC-MWCDS) برای ساخت ستون فقرات کارآمد انرژی در WSN در مدل DGB بهکار برده شده است. مساله DC-MWCDS، CDS ای با کمترین وزن و محدودیت درجه بر روی گراف شبکه ایجاد میکند. هدف این مقاله پیدا کردن محدودیت درجه و انرژی برای گرههای مجموعه غالب (DS) به منظور افزایش طول عمر شبکه است. در اینجا به منظور بیشینه ساختن طول عمر شبکه، با استفاده از الگوریتم بهینهسازی دسته ذرات (PSO) ضریب حداقل انرژی و حداکثر درجه گرهها را پیدا کرده و در هنگام انتخاب گرههای DS، گرههایی که انرژی باقیماندهشان کمتر از حاصلضرب ضریب به دست آمده در میانگین انرژی گرههای شبکه و یا درجهشان بیشتر از حاصلضرب ضریب حاصل در درجه بیشینه شبکه باشد، نمیتوانند در این رقابت شرکت نمایند. همانطور که در شبیهسازیها ارائه خواهد شد، الگوریتم پیشنهادی، توانسته است نسبت به روشهای مشابه طول عمر شبکه را تا حد زیادی بهبود بخشد.
دوره ۲۱، شماره ۳ - ( اسفند ۱۳۹۹ )
چکیده
هدف از این مقاله تعیین تحلیلی مولفههای کرنش در فرآیند اکستروژن مستقیم برای پیشبینی خمیدگی محصول خروجی میباشد. برای این منظور از نظریه نگاشت همدیس ریمان جهت مدلسازی ناحیه تغییر شکل و ایجاد تناظری یک به یک بین نقاط مقطع ورودی و خروجی قالب استفاده میشود. به کمک منحنی بزیر، خطوط جریان بین این نقاط ایجاد شده و سپس یک حل حدبالا برای میدان سرعت به دست میآید. با استفاده از روابط بهدست آمده، فشار فرآیند و توزیع مولفههای کرنش برای مقاطع متقارن مربعی، شش ضلعی منتظم و مستطیلی تعیین میگردد. همچنین یک روش نظری مبتنی بر خمش الاستیک-پلاستیک تیرها جهت محاسبه خمیدگی محصول خروجی برای قالبهای خارج از مرکز ارائه میشود. در این روش نظری با استفاده از مولفههای کرنش تعیین شده، توزیع مولفههای تنش و گشتاور خمشی محاسبه میشود. در واقع مقدار گشتاور خمشی بیانگر میزان خمیدگی محصول خروجی است. مدل نظری ارائه شده از طریق مقایسه با نتایج شبیهسازی اجزای محدود و پژوهشهای پیشین صحت سنجی میگردد. نتایج حاصل نشان میدهد که با بکارگیری نگاشت همدیس ریمان و روش حد بالا علاوه بر تخمین فشار فرآیند، میتوان برای تعیین توزیع مولفههای کرنش و پیش بینی خمیدگی محصول خروجی استفاده نمود.