جستجو در مقالات منتشر شده
۷ نتیجه برای صباغیان
متین سادات قافله باشی، پروانه مقامی، عبدالحسین شاهوردی، داود دورانیان، مرجان صباغیان،
دوره ۱۱، شماره ۳ - ( تابستان ۱۳۹۹ )
چکیده
اتوجه به شکل گیری و تکامل حیات در کنار میدان های مغناطیسی استاتیک ،مواجهه دائمی توانایی سازش را به موجودات داده است .مغناطیس درمانی از شاخه های طب مکمل محسوب می شود ،که با استفاده از میدان های مغناطیسی با شدت پایین و غیر مضر به بدن صورت می گیرد. با مطالعه بر روی زوج های نابارور،۲۰درصد عامل مردانه، تنها علت ناباروری است ودر ۵۰درصد موارد به عنوان یکی از عوامل مداخله کننده محسوب می شود. یکی از عوامل تاثیر گذار مربوط به ناباروری در مردان مربوط به اسپرم است . در تحقیق حاضر ،نمونه های نرمال تحت میدان مغناطیسی در شدت های ۶،۱ و۱۲ میلی تسلا و در بازه های زمانی ۳،۱ و۵ ساعت قرارگرفتند . بررسی های میزان حرکت اسپرم توسط نرم افزارکاسا وهمچنین میزان زندمانی اسپرم ها توسط رنگ آمیزی ائوزین نکروزین ونیز مورفولوژی توسط رنگ آمیزی پاپانیکولا انجام گرفت .نتایج این مرحله بر روی اسپرم های نرمال نشان دهنده ینتایج نشان دهنده تاثیر میدان مغناطیسی برحرکت اسپرم های تحت تاثیر میدان است و کاهش معناداری در حرکت اسپرم هایی که تحت اثر میدان نبودند مشاهده شد .همچنین بررسی های مورفولوژی نشان دهنده عدم تاثیر میدان مغناطیسی بر مورفولوژی اسپرم است .در آزمایش ها ی زنده مانی ،اسپرم هایی که تحت اثر میدان مغناطیسی نبودند باکاهش معناداری همراه بود ونیز مورفولوژی اسپرم بدون تغییر است.
دوره ۱۳، شماره ۲ - ( ۴- )
چکیده
در این مقاله با در نظر گرفتن مشکلات معمول در سنکرونسازی، عملکرد یک آشکار ساز ایستان چرخشی برای یک سیستم SC-FDMA بررسی می شود. روش مورد نظر از خصوصیت شبه تناوبی سیگنالهای SC-FDMA استفاده می کند. البته باید در نظر داشت استفاده از پیلوت سنکرونسازی ممکن است این خصوصیت را مخدوش کند. با این وجود ما نشان می دهیم که روش ارائه شده نسبت به روش آشکارساز انرژی و روش آشکارسازی مبتنی بر پیشوند چرخشی عملکرد بهتری دارد. همچنین عملکرد سیستم در حالتیکه با انحراف فرکانسی مواجه می شویم نیز بررسی می شود. بدین منظور توزیع متریک آشکارسازی در حضور انحراف فرکانسی محاسبه می شود. برای مقادیر به اندازه کافی کوچک انحراف فرکانش نشان می دهیم که توزیع متریک تغییر محسوسی ندارد. همچنین نشان داده می شود که برای چنین مقادیری، میزان افت عملکرد ناچیز خواهد بود.
دوره ۱۶، شماره ۲ - ( ۴-۱۳۹۱ )
چکیده
چکیده این پژوهش با هدف شناخت رابطه شیوه های آموزش کارکنان(شیوه گروهی و اجتماعات یادگیری، شیوه عملی فعال، شیوه خود اقدامی و شیوه رسمی) با فرایندهای مدیریت دانش (فرایند شناسایی و کسب دانش، فرایند تولید دانش، و فرایند اشتراک دانش) در سازمان انرژی اتمی ایران انجام شد. نمونه پژوهش ۳۲۸ نفر از کارشناسان سازمان و واحدهای تابعه بودند که به شیوه تصادفی ساده انتخاب شدند. از پرسشنامه محقق ساخت برای گردآوری داده ها استفاد شد. پایایی پرسشنامه با استفاده از روش آلفا کرانباخ محاسبه و مقدار آلفای استاندارد شده برای شیوه های آموزش ۸۶ درصد و برای فرایندهای مدیریت دانش ۸۹ درصد تثبیت شد. به منظور اطمینان از روایی ابزار پژوهش از روش کیفی استفاده شد. با جمع آوری داده ها و تحلیل آنها، یافته ها بین شیوه های آموزشی گروهی و اجتماعات یادگیری، عملی فعال، خوداقدامی و شیوه رسمی با فرایندهای کسب و شناسایی، تولید و اشتراک دانش رابطه معنادار نشان داد. بر اساس نتایج این تحقیق می توان گفت شیوه آموزشی عملی فعال بیشترین تاثیر رگرسیونی بر روی فرایند تولید دانش دارد.
دوره ۱۶، شماره ۴ - ( ۱۰-۱۳۹۵ )
چکیده
مدیریت یکپارچه مناطق ساحل فرآیندی پویا و پیوسته است که برای توسعه پایدار مدیریت مناطق ساحلی در نظر گرفته شده است. با توجه به موقعیت استراتژیک جزیره هندورابی از نظر سیاسی، اجتماعی و اقتصادی، جهت دستیابی به اهداف توسعه پایدار و استفاده بهینه از منابع موجود، اجرای طرح مدیریت یکپارچه مناطق ساحلی (ICZM) در محدوده این جزیره امری ضروری به نظر میرسد. تعیین خطخطر، بخش اصلی در مدیریت مستقیم یکپارچه سواحل در منطقه خشکی است. در این تحقیق با نگرشی جدید از روابط ساده مهندسی به منظور تعیین خطخطر برای دورههای بازگشت ۵، ۲۰ و ۵۰ ساله استفاده شده است. برای انجام محاسبات، داده های خام مورد نیاز از پروژه مدلسازی امواج دریاهای ایران (ISWM) استخراج شده است. همچنین تأثیر عوامل مختلف شامل سرعت باد منطقه، زاویه برخورد باد، ارتفاع موج برخوردی، شیب ساحل، دوره بازگشت و... بر روی خطخطر در اطراف جزیره مورد بررسی قرار گرفته است. تعیین خطخطر به عنوان بخشی از مدیریت مستقیم در راستای مدیریت نوار ساحلی، بسیار مهم و ضروری میباشد.
دوره ۱۷، شماره ۵ - ( ۵-۱۳۹۶ )
چکیده
یکی از روشهای رایج تشخیص عیب ماشینهای دوار، تشخیص عیب مبتنی بر سیگنال است که پردازش سیگنال یک جزء جدایی ناپذیر آن محسوب میشود. پردازش سیگنال دادههای خام را به ویژگیهای مفیدی برای انجام عملیات تشخیص عیب تبدیل میکند. این ویژگیها بایستی مستقل از شرایط کاری نرمال ماشین و نویز خارجی باشند و تنها به عیوب ماشین حساس باشند. از این رو ارائه تکنیکهای پردازشی کاراتر به منظور دستیابی به ویژگیهای مفیدتر از سیگنال و در نتیجه تشخیص سریعتر و دقیقتر عیب، مورد توجه محققان قرار گرفته است. این پروژه تکنیکهای تبدیل هیلبرت-هوانگ پیشرفته و تبدیل هیلبرت مبتنی بر تبدیل موجک بستهای را برای دستیابی به باندهای فرکانسی باریک و استخراج فرکانس لحظهای و حذف نویز موجک بستهای را برای حذف نویز سیگنال اولیه، به سیگنال ارتعاشی مربوط به عیب میله شکسته روتور اعمال میکند تا به ویژگیهای مفیدتری از سیگنال ارتعاشی برای انجام مراحل بعدی تشخیص عیب دست یابد. مقایسه طیف دامنه تبدیل هیلبرت و فرکانس لحظهای آشکارسازی شده توسط تکنیکهای تبدیل هیلبرت-هوانگ پیشرفته و تبدیل هیلبرت مبتنی بر تبدیل موجک بستهای، برتری تکنیک دوم را در آشکارسازی فرکانسهای مربوط به عیب نشان میدهد.
دوره ۱۸، شماره ۴ - ( ۱۰-۱۳۹۴ )
چکیده
هدف بهدست آوردن آنتیبادی اختصاصی با ایمنسازی توسط پروتئین نوترکیب و خالصسازی به کمک پپتید مصنوعی بهعنوان روشی جدید (مدل PrIPeP).
مواد و روشها: آنتیژن پروتئینی با همسانهسازی ژن کامل SRY روی ناقل pET۲۸a و بیان پروتئین نوترکیب آن در سویه Bl۲۱ باکتری اشریشیا کلی تولید شد. پپتیدی اختصاصی از این پروتئین نیز طراحی و پس از سنتز برای ساخت ستون خالصسازی استفاده شد. پروتئین نوترکیب در ادجوانت فروند بهصورت امولسیون در آمد و طبق جدول زمانی استاندارد برای ایمنسازی در خرگوش بهکار رفت. بهعنوان شاهد، پپتید سنتز شده به پروتئین حامل KLH کونژوگه و مانند پروتئین نوترکیب برای ایمنسازی استفاده شد. برای بررسی نتایج، ابتدا درستی ایمنسازی بهوسیله روش الایزا بررسی شد. سپس آنتیسرم حاصل از تزریق پروتئین نوترکیب (Pro-antisera) با استفاده از ستون خالصسازی شامل پپتید کونژوگه به سفارز خالصسازی شد (مدل PrIPeP). آنتیسرم حاصل از تزریق پپتید کونژوگه به KLH (Pep-antisera) نیز با همین ستون خالصسازی شد. در نهایت، اختصاصیت و حساسیت آنتیبادیهای خالص شده نسبت به پروتئین نوترکیب SRY و همچنین چند شاهد منفی (پروتئین نوترکیب HSFY، RBMY و RPS۴Y) با استفاده از روش لکهگذاری وسترن بررسی شد.
نتایج: تیتراسیون با روش الایزا نشان داد که ایمنسازی برای هر ۲ نوع آنتیژن بهخوبی و بهطور اختصاصی انجام شد. همچنین تجزیه و تحلیل آنتیبادیهای خالص کلاس IgG با روش لکهگذاری وسترن نشان داد که اختصاصیت و حساسیت آنتیبادی در هر دو گروه مناسب است.
نتیجهگیری: نتایج بررسی حاضر نشان داد که با استفاده از مدل PrIPeP میتوان از یک سو به آنتیبادیهای اختصاصی دست یافت که علیه ساختار طبیعی پروتئین تولید شدهاند و از سوی دیگر از چالشهای کونژوگاسیون پپتید به پروتئین حامل اجتناب کرد.
دوره ۲۲، شماره ۳ - ( ۳-۱۴۰۱ )
چکیده