جستجو در مقالات منتشر شده
۳ نتیجه برای مقدم چرکری
سهیلا منتصری، نصرالله مقدم چرکری، فاطمه زارع میرک آباد،
دوره ۳، شماره ۲ - ( ۹-۱۳۹۱ )
چکیده
RNAها در بسیاری از فرایندهای زیستی و پزشکی نقش حیاتی دارند و کارکرد RNA به طور مستقیم به ساختارش وابسته است. طراحی ساختارهای RNA مسئلهای اصلی در زمینهی زیستشناسی است که دردرمان و نانوتکنولوژی اهمیت دارد. به همین دلیل الگوریتمهایی برایپیشگویی ساختار دوم RNA ایجاد شده است. در این مقاله الگوریتمی برایپیشگویی دقیق ساختار دوم RNA بر اساس کمترین میزان انرژی آزاد و بیشترین تعداد جفتبازهای مجاورارائه میدهیم. این الگوریتم برپایهی روش اکتشافی است که از یک ماتریسنقطهایبرای نشاندادن همهی جفتبازهای ممکنRNAاستفاده میکند. سپس استمها۱ از ماتریسنقطهای استخراج میشوند و براساس طولشان به ترتیب نزولی و سپس استمهای با طول برابر براساسمیزان انرژی آزاد به ترتیب صعودی مرتب میشوند. سرانجام استمها بهترتیب برای تشکیل ساختار دوم انتخاب میشوند. الگوریتم پیشنهادی روی تعدادی از دادهها از جمله CopA، CopT، R۱inv، R۲inv، Tar، Tar*، DIS، IncRNA۵۴ و RepZ در باکتریها اجرا میگردد. نتایج آزمایشها دقت بالای الگوریتم پیشنهادی را که ۷۱/۹۵ درصد است، نشان میدهد. این الگوریتم در زمانکمتری نسبت به سایر روشها اجرامیشود.
دوره ۱۰، شماره ۴ - ( ۱۰- )
چکیده
پویانمایی چهره، یعنی ساخت تصویرهای چهره با استفاده از کامپیوتر، با توجه به کاربردهای فراوان آن، از آغاز پیدایش، مورد توجه پژوهشگران قرار گرفته است. پویانمایی چهره با استفاده از بردارهای ویژگی که جزو روشهای مبتنی بر نمایش طبقه بندی می شود، به دلیل آن که توانایی ایجاد تصویر پویای چهره را با حجم اندکی از اطلاعات دارد، به تازگی بیشتر مورد توجه قرار گرفته و توسعه یافته است. در این روش، بردارهای ویژگی چهره که حاوی اطلاعات کافی برای پویانمایی از حرکات درشت و ریز چهره می باشند، با بهره گیری از روشهای تحلیل چهره استخراج شده و به منظور انتقال حالت چهره به مدل گرافیکی مورد نظر استفاده می شوند. یکی از کاربردهای این روش، ارسال اطلاعات چهره در پهنای باند کم است. بدین منظور، در این مقاله با ترکیب این روش با روش قاب بندی کلیدی، حجم اطلاعات ارسالی نسبت به روش پایه به میزان ۷۰ درصد کاهش یافته است، در حالی که تصویر حاصل نسبت به تصویر ورودی، میانگین مربع خطای ۹۵/۴ و تفاوت همبستگی ۰۰۰۶۲۹/۰ داشته که نسبت به خطای روش بدون درونیابی قابل چشم پوشی است.
دوره ۱۱، شماره ۲ - ( ۴- )
چکیده
در این مقاله، روشی جدید برای ردیابی چند شیء متحرک در تصاویر ویدئویی ارائه شده است. این روش توانایی ردیابی بی درنگ اشیاء متحرک را در محیط های همراه با انسداد، همپوشانی و تغییر جهت های متعدد داراست. روش ارائه شده توسعه ای بر فرآیند فیلتر ذره ای است که در این مقاله تحت عنوان فیلتر ذره ای سه بعدی ارائه می شود. در این روش خصوصیاتی از شیء متحرک که امکان بکارگیری مستقیم آن ها در فرآیند محاسبات احتمال پسین در فیلتر ذره ای وجود ندارد، به عنوان بعد سوم به فرآیند ردیابی افزوده می شوند. به این ترتیب تخمین احتمالاتی فیلتر ذره ای در هر قاب پس از انطباق با مشاهدات، با استفاده از اطلاعات بعد سوم تصحیح شده و تخمین مناسب تری از هر شیء قبلی در قاب جاری ایجاد می شود. ارزیابی روش پیشنهادی با مجموعه داده هایی از جمله PETS۰۹ و مقایسه نتایج آن با سه رویکرد دیگر مبتنی بر فیلتر ذره ای، نشان از بهبود دقت و کاهش خطای ردیابی به میزانی در حدود ۱۲% دارد