دوره 6، شماره 1 - ( 1394 )                   جلد 6 شماره 1 صفحات 40-30 | برگشت به فهرست نسخه ها

Ozgoli S, mohammadhassani F, sojoodi M. AntiAngiogenesis effect of Artimisinin and provide a drug program for tumor treatment: an approach based on control and system theory. JMBS 2015; 6 (1) :30-40
ازگلی سجاد، محمدحسنی فریده، سجودی مهدی. بررسی اثر ضدرگ‌زایی آرتیمیزینین و ارائه یک برنامه دارودهی برای درمان تومور سرطانی: یک رویکرد مبتنی بر نظریه سیستم و کنترل. زیست‌فناوری مدرس. 1394; 6 (1) :30-40

1- هیئت علمی دانشکده برق دانشگاه تربیت مدرس
2- دانشگاه تربیت مدرس
در این مقاله اثر ضد رگ‌ زایی داروی آرتیمیزینین برای مقابله با رشد تومور سرطانی مورد بررسی قرار گرفته است.به این منظور از رویکرد مدلسازی استفاده شده است. ابتدا یکی از مدل‌ های موجود در ادبیات برای انطباق با نتایج تجربی، بهبود داده شده و سپس پارامتر های آن با استفاده از روش بیشترین شیب بر مبنای داده‌ های آزمایشگاهی جمع‌ آوری شده از موش‌ های آزمایشگاهی استخراج شده است. سپس بر مبنای مدل استخراج شده، روش پایداری لیاپانوف برای طراحی برنامه دارو دهی مد نظر قرار گرفته و یک برنامه دارو دهی برای درمان و کنترل رشد تومور سرطانی ارائه گردیده است. با استفاده از شبیه‌ سازی های رایانه ای نشان داده شده است که برنامه دارو دهی ارائه شده مناسب بوده و می‌ تواند منجر به ایجاد بهبود در روند درمان و کنترل رشد تومور سرطانی گردد. در طراحی برنامه دارو دهی مقدار سمیت داروی آرتیمیزینین نیز لحاظ شده است.
نوع مقاله: مقاله استخراج شده از پایان نامه | موضوع مقاله: بیوتکنولوژی
دریافت: 1393/2/29 | پذیرش: 1394/7/1 | انتشار: 1394/7/21