1. کروگر، و.، کروگر، آ.،2017، بیوتکنولوژی میکروبیولوژی صنعتی. ترجمه علی مرتضوی و سایرین (1381). انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد،مشهد،ص 103-439.
2. هوگو، و.ب.، راسل، آ. د.، 1987،میکروب شناسی دارویی. ترجمه صدیقه فضلی بزاز (1367). انتشارات دانشگاه علوم پزشکی مشهد،مشهد، ص 113-157.
3. Hu, Y., Zhu, B. (2016). Study on genetic engineering of Acremonium chrysogenum, the cephalosporin C producer. Synthetic and Systems Biotechnology, 1(3), 143-149.
4. ساروخانی، م.معظمی، ن. آذرنوش، م.(1382).دستکاری ژنتیکی سویه آکرومونیومی تولید کننده سفالوسپورین C به منظور افزایش تولید این آنتی بیوتیک. مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران.سال دهم.شماره .34 ص229-234.
5. Tabaraie, B., Ghasemian, E., Tabaraie, T., Rezazarandi, M., Parvizi, E. (2012). Comparative evalution of Cephalosporin-C production in solid state fermentation and submerged liquid culture. Journal of microbiology, biotechnology and food sciences, 2(1), 83-94.
6. Zafira, I. Z., Nandong, J. (2019, April). Optimal feeding strategy of Cephalosporin C fermentation. In IOP Conference Series: Materials Science and Engineering (Vol. 495, No. 1, p. 012107). IOP Publishing.
7. Hamedi, J., Malekzadeh, F., Saghafi-Nia, A. E. (2004). Enhancing of erythromycin production by Saccharopolyspora erythraea with common and uncommon oils. Journal of Industrial Microbiology and Biotechnology, 31(10), 447-456.
8. Lotfy, W. A. (2007). The utilization of beet molasses as a novel carbon source for cephalosporin C production by Acremonium chrysogenum: optimization of process parameters through statistical experimental designs. Bioresource technology, 98(18), 3491-3498.
9. ملک زاده، ف.، صعودی، م ر.، ملک زاده، ش.،1388،.بیوتکنولوژی میکروبی،جلد اول، انتشارات دانشگاه تهران،تهران، ص 33- 449.
10. رئیسی ف, رضوی ه, حجت الاسلامی م, محمدیان م.(1393). بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی عصاره سبوس برنج. فصلنامه علوم و صنایع غذایی، 42(11)، ص9-18.
11. شجاع الساداتی،ع.،صالحی زاده،ح.،1395،اصول مفاهیم و کاربردهای نانوبیوتکنولوژی،انتشارات دانشگاه تربیت مدرس،تهران،ص 11 -145.
12. صالحی زاده، ح و بایندری ل. (1387). نانوذرات مغناطیسی : کاربرد و اهمیت آنها در زیست فناوری. مهندسی شیمی ایران، سال 7، شماره 33، ص40-50.
13. شبه رنگ، م و میرواقفی ع. (1391). کاربردهای فناوری نانو در شیلات. مجله فناوری نانو.سال 11، شماره 6 ( 179) ص 13.
14. Kafayati, M. E., Raheb, J., Torabi Angazi, M., Alizadeh, S., Bardania, H. (2013). The effect of magnetic Fe3O4 nanoparticles on the growth of genetically manipulated bacterium, Pseudomonas aeruginosa (PTSOX4). Iranian Journal of Biotechnology, 11(1), 41-46.
15. Olle, B., Bromberg, L., Hatton, T. A., Wang, D. I. C. (2019). Enhancement of oxygen transfer in fermentation by use of functionalized magnetic nanoparticles. In 2007 Cleantech Conference and Trade Show Cleantech 2007, 270-273.
16. Labbeiki, G., Attar, H., Heydarinasab, A., Sorkhabadi, S., Rashidi, A. (2014). Enhanced oxygen transfer rate and bioprocess yield by using magnetite nanoparticles in fermentation media of erythromycin. DARU Journal of Pharmaceutical Sciences, 22(1), 1-7.
17. Ito, A., Shinkai, M., Honda, H., Kobayashi, T. (2005). Medical application of functionalized magnetic nanoparticles. Journal of bioscience and bioengineering, 100(1), 1-11.
18. Loh, K. S., Lee, Y. H., Musa, A., Salmah, A. A., Zamri, I. (2008). Use of Fe3O4 nanoparticles for enhancement of biosensor response to the herbicide 2, 4-dichlorophenoxyacetic acid. Sensors, 8(9), 5775-5791.
19. شجاع الساداتی، ع.، اسدالهی، م ع.،1387، بیوتکنولوژی صنعتی، انتشارات آثار علمی دانشگاه تربیت مدرس، تهران،ص74 - 354.
20. Shahidzadeh, H., Labbeiki, G., Attar, H. (2017). Enhanced fermentative production of Cephalosporin C by magnetite nanoparticles in culture of Acremonium chrysogenum. IET Nanobiotechnology, 11(6), 644-649.
21. Dasari, V. R. R. K., Donthireddy, S. R. R., Nikku, M. Y., Garapati, H. R. (2009). Optimization of medium constituents for Cephalosporin C production using response surface methodology and artificial neural networks. Journal of biochemical technology, 1(3), 69-74.
22. Wajid, A., Malik, F., Shafaat, S., Hussain, S., Parveen, G., Roohi, S., Ismail, M. (2012). Effective extraction of Cephalosporin C from whole fermentation broth of Acremonium chrysogenum utilizing aqueous two phase systems. African Journal of Biotechnology, 11(31), 7973-7979.
23. سلیمانی, س., شریفی, ا., آرمین, م., محمد. (2017). بهینه سازی دما و فرمولاسیون تولید پودر خرمالو به روش سطح پاسخ. نوآوری در علوم و فناوری غذایی, 8(4), ص27-36.
24. میلانی,آ., پورآذرنگ، ه.، وطن خواه ش., وکیلیان ح. (2010). بهینه سازی استخراج اینولین از غدهی سیب زمینی ترشی به کمک روش سطح پاسخ (RSM). نشریه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, 6(3)،ص 176-183.
25. پرایمرز، س.،1992،بیوتکنولوژی مولکولی.ترجمه مجتبی طباطبایی و سایرین (1372). انتشارات مرکز ملی تحقیقات مهندسی ژنتیک و تکنولوژی زیستی، تهران،ص 139-241.
26. Ghalamboran, M. R., Ramsden, J. J., Ansari, F. (2009). Growth rate enhancement of Bradyrhizobium japanicum due to magnetite nanoparticles. Journal of Bionanoscience, 3(1), 33-38.
27. McBain, S. C., Yiu, H. H., Dobson, J. (2008). Magnetic nanoparticles for gene and drug delivery. International journal of nanomedicine, 3(2), 169-180.
28. Cruz, A. J. G., Silva, A. S., Araujo, M. L. G. C., Giordano, R. C., Hokka, C. O. (1999). Modelling and optimization of the cephalosporin C production bioprocess in a fed-batch bioreactor with invert sugar as substrate. Chemical Engineering Science, 54(15-16), 3137-3142.
29. Gao, M. T., Kaneko, M., Hirata, M., Toorisaka, E., Hano, T. (2008). Utilization of rice bran as nutrient source for fermentative lactic acid production. Bioresource Technology, 99(9), 3659-3664.
30. Kook, M. C., Seo, M. J., Cheigh, C. I., Pyun, Y. R., Cho, S. C., Park, H. (2010). Enhanced production of Alfa aminobutyric acid using rice bran extracts by Lactobacillus sakei B2-16. Journal of microbiology and biotechnology, 20(4), 763-766.
31. Hafrichter,M.,2010, Industrial Application the Mycota. Germany, Springer, PP 103-110.
32. جانسون،پ.2002،مقدمه ای بر بیوتکنولوژی مواد غذایی، ترجمه محمد باقر حبیبی نجفی و سایرین، 1386، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ص 329-359.
33. Adinarayana, K., Prabhakar, T., Srinivasulu, V., Rao, M. A., Lakshmi, P. J., Ellaiah, P. (2003). Optimization of process parameters for cephalosporin C production under solid state fermentation from Acremonium chrysogenum. Process Biochemistry, 39(2), 171-177.