دوره 11، شماره 1 - ( 1398 )                   جلد 11 شماره 1 صفحات 52-45 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

ahmadi F, abbasi A, Yakhchali B, alizade H, Pourbabaee ‎ A. Extracellular peroxidase enzyme production in native bacteria Bacillus tequilensis and determination of some biochemical properties of enzyme. JMBS 2020; 11 (1) :45-52
URL: http://biot.modares.ac.ir/article-22-31367-fa.html
احمدی فتح اله، عباسی علیرضا، یخچالی باقر، علیزاده هوشنگ، پوربابائی احمد علی. تولید برون سلولی آنزیم پراکسیداز در باکتری بومی Bacillus tequilensis و تعیین برخی ویژگی‌های بیوشیمیایی آنزیم. زیست‌فناوری مدرس. 1398; 11 (1) :45-52

URL: http://biot.modares.ac.ir/article-22-31367-fa.html


1- دانشگاه تهران پردیس کشاورزی و منابع طبیعی گروه بیوتکنولوژی،
2- دانشگاه تهران، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، دانشکده علوم و مهندسی کشاورزی، گروه زراعت و اصلاح نباتات ، rezabbasi@ut.ac.ir
3- پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری،
4- گروه زراعت و اصلاح نباتات، دانشکده علوم و مهندسی کشاورزی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران،
5- گروه علوم خاک، دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران،
چکیده:   (4512 مشاهده)
اهداف:پراکسیدازها در طیف وسیعی از فرآیند های زیست فناوری مورد استفاده قرار می گیرند که بیشتر آنها در دما و pH های بالا انجام می شوند. از آنجا که بیشتر پراکسیدازهای رایج در شرایط قلیایی و دمای بالا ناپایدار و غیرفعال بوده یافتن پراکسیدازهای ترموآلکالوفیلیک برای اهداف کاربردی امری ضروری به نظر می رسد.
مواد و روش ها: در این مطالعه تولید برون سلولی آنزیم پراکسیداز در سویه بومی Bacillus tequilensis مورد مطالعه قرار گرفت. برای این منظور، فعالیت آنزیم با استفاده از دو سوبسترای 2,4-DCP و پیروگالول در کشت مایع باکتری سنجش و  تاثیر مدت زمان کشت بر تولید آنزیم و همچنین تاثیر پارامترهای pH و دما بر میزان فعالیت آنزیم بررسی  شد. خالص سازی نسبی آنزیم با استفاده از روش کروماتوگرافی تعویض یونی با سفادکس DEAE A50 انجام و پارامترهای کینتیکی فعالیت آنزیم  بررسی شد. در این مطالعه پارامترهای کینتیکی از قبیل Km و Vmax محاسبه شدند.
نتایج: اندازه گیری فعالیت آنزیم در  زمان های مختلف کشت نشان داد که بیشترین میزان تولید آنزیم پراکسیداز 72 ساعت بعد از کشت باکتری بدست می آید. 
متن کامل [PDF 372 kb]   (3318 دریافت)    
نوع مقاله: پژوهشی اصیل | موضوع مقاله: بیوتکنولوژی میکروبی
دریافت: 1397/12/25 | پذیرش: 1398/6/11 | انتشار: 1399/3/17

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.